Uitgebreide collectie
Snelle levering
Showroom in Eindhoven

Over ons

We zijn gestart in 2008 maar “Ik had te weinig ruimte om alles aan klanten te kunnen laten zien."

De winkel groeide uit zijn jasje daarom zijn we in oktober 2015 verhuisd naar de nieuwe winkel De Woonhoek.nl in Winkelcentrum Woensel. We hebben het assortiment uitgebreid en zijn vol enthousiasme door gegaan met de verkoop van meubelen, cadeau artikelen en woonaccessoires niet wetende dat het zo’n succes zou worden.

 
Een logisch vervolg was dan ook de verhuizing naar een groter pand. We kregen de mogelijkheid om schuin tegenover de ‘oude’ winkel op de hoek bij C&A een pand te huren. In mijn nieuwe winkel kan je heerlijk snuffelen tussen meubels, lampen, schilderijen, spiegels en veel andere, bijzondere woonaccessoires.
Misschien vindt u wel dat ene kleed als finishing touch van uw eigen interieur! Maar u kunt nu ook terecht voor tafels en eetkamerstoelen en een bankstellen.” DeWoonhoek.nl is een sfeervol gestylde woonwinkel waar klanten zeker zullen slagen als ze van een landelijk en/of industriële interieur houden.
 
Merken die we voeren zijn o.a. Brynxz -Maison Berger - Fidrio - Bunzlau Castle - Woodwick - Durance - Ter Halle - Countryfield - Freelight - D&C Originals.
 

Met haar winkel verwacht Ank ook veel nieuwe klanten aan te trekken. “Iedereen kan bij ons terecht. Jong of oud. Met een kleine of een grote portemonnee. Wij verkopen artikelen om de woonkamer net dat beetje extra sfeer te geven zoals kandelaars, vazen, kussens, schalen en andere decoratie artikelen.

Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen. Hierdoor blijft het aantrekkelijk om geregeld binnen te lopen. ‘Eén van de nieuwe trends is het gebruik van goud en warme tinten. Ook de knusse, landelijke stijl blijft het de komende tijd zeker goed doen.’

Kortom de fysieke winkel van DeWoonhoek.nl is meer dan een bezoek waard!

Uitgebreide collectie
Snelle levering
Showroom in Eindhoven